Familieophold eller andre grupper

Poppelgården kan være jeres for en weekend, med fuld service

Poppelgaarden har plads til hele familien. Vi har mange værelsestyper så det kan afpasses til jeres behov.
Det er muligt at booke hele stedet og have op til 70 overnattende gæster. Vi tilretter opholdet efter jeres ønsker til en rigtig god pris.

I kan vælge at spise morgenmad i de hyggelige spisestuer og smøre en madpakke inden dagens aktiviteter. Eller I kan benytte et af de to gæstekøkkener og selv lave maden. Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage. Til aften tændes grillen ved det ene gæstekøkken og så kan der hygges med madlavningen eller vi kan servere for jer.

Poppelgaarden har en stor grund, hvor der er god plads til spil og mange hyggelige kroge hvor man altid kan finde læ for vestenvinden. Indendørs er der mulighed for at hygge i pejsestuen med bøger og spil. I anden stue er der mulighed for at spille bordtennis mm.

Der kan lejes cykler og drager ved Rømø Cykler www.romocykler.dk til en fornuftig pris når du benytter Danhostel Rømø og så kan de levere til vandrerhjemmet når du ankommer, hvis du ikke vil gå de 10 minutter til butikken. Med en cykel behøver du ikke at starte bilen under opholdet for at komme til strand, minigolf, indkøb eller nogen af alle de andre aktiviteter, der er på øen.

Besøg Naturcenter Tønnisgård og lær om vadehavet og meget mere eller Nationalmuseets Kommandørgaard, der giver et spændende historisk indblik i hvalfangernes liv på Rømø ovenikøbet med kaskelotskelet i laden.

Rømø ligger centralt i forhold til Skærbæk, Ribe, Tønder, Møgeltønder, Rudbøl, Højer, Ballum og Mandø. Oplev Schackenborg Slot, Legoland, Løveparken i Givskud, Gram Lergrav, Domkirken i Ribe. Herudover kunne man tage færgen fraHavneby til Sylt og opleve en unik Tysk ø.

Undersøg på forhånd om der er nogle andre spændende aktiviteter I kan deltage i på www.romo.dk.

Ring til os på +45 31218700 eller send en e-mail info@poppelgaarden-romo.dk med en forespørgsel.